'Textiele erfenis van Hetty'
Mijn kraam in Hoorn

Het VeelZijdeg Collectief exposeerde van 14 januari t/m 9 april werk van de afgelopen jaren ('Boek vol Zilverwerk' en 'Vrije Vogels', eerder te zien geweest in resp. Woerden en Schoonhoven) in het Waalres Museum te Waalre.
Het was een prachtige expositie, die veel bezoekers heeft getrokken.

Op zaterdag 13 mei stond ik op de Grietmarkt in Amerongen. Een bijzondere lokatie, vlakbij het kasteel. Het was een mooie, drukbezochte markt en het weer was ook nog eens schitterend!

Geweldig om op zaterdag 19 augustus weer eens op de Textielmarkt bij het Weverijmuseum in Geldrop gestaan te hebben! Er was heel veel moois te zien en te koop, en het was leuk om zoveel bekenden tegen te komen

Het regende af en toe flink op de kunstmarkt in Egmond aan Zee, maar toch was het erg gezellig en kwam er nog heel wat publiek. Een mooie markt, ik hoop er volgend jaar weer te staan.


De Grietmarkt in Amerongen was op zaterdag 9 september weer net zo leuk als in mei. Veel aanloop, veel mensen gesproken, mooie dingen gezien. Het weer was prachtig, 's middags wel erg warm maar gelukkig stonden we onder de bomen.

Een mooie locatie was het, op 23 september op de Original Market in Leiden, maar jammer genoeg werkte het weer niet mee. Gelukkig ws het er gezellig en scheen tussen de buien door af en toe de zon, en dan was het soms best wel druk.

Twee hele leuke dagen gehad op WEEF!2023 in in Nijkerk, op 27 en 28 oktober. Veel bekenden gesproken, veel belangstelling voor mijn stand en zelf ook nog wat leuke dingen gekocht.

Ondanks de slechte voorspelling bleef het gelukkig droog op de Weversmarkt in Hoorn op woensdag 26 juli, en was het net zo druk, gezellig en vooral mooi als in de afgelopen jaren.

Het was erg leuk op de kunstmarkt in Bergen aan Zee op zondag 13 augustus! Een gezellige markt, een breed aanbod en een mooie locatie. Het waaide stevig, maar daar waren we op voorbereid en het hield de bezoekers niet tegen

Deel deze pagina