'Textiele erfenis van Hetty'

Het VeelZijdeg Collectief exposeerde eind mei/begin juni werk uit de periode 2020-2021 (thema VOGELS) en 2021-2022 (thema HERNIEUWD - een tweede leven voor overschotten en erfstukkenk) in de Expositieruimte van Galerie van Slagmaat in Woerden.
Er kwamen veel bezoekers.
Mijn werkstuk 'Vogels' bestaat uit vogelvormen op voorbewerkt katoen. Technieken: shibori, sjablonen en borduren. Voor de 'Textiele erfenis van Hetty' heb ik textielwerk van mijn moeder geborduurd op stukken van een deken die ook van haar was. De andere zijde heb ik versierd met foto’s en borduursel op katoen.

Mijn kraam in Hoorn

Wat een geweldig textielfeest was de Weversmarkt in Hoorn dit jaar! Gezellige drukte, een fanntastische sfeer en ook nog mooi weer. En wat leuk om na zo'n lange tijd weer zoveel bekende gezichten te zien!

De Kunstmarkt in Middelburg, op 7 augustus op het sfeervolle Abdijplein in het mooie oude centrum van de stad, was een succes. Mooi weer, prachtigie locatie, goede organisatie en heel veel bezoekers. Veel moois gezien en veel enthousiaste mensen gesproken. Een topdag!

Op de Walk Art Markt in Zeist, op zaterdag 13 augustus, hebben we een geweldig leuke dag beleefd. Warm, maar goed uit te houden, en door de organisatie werden we nog van extra  water voorzien. En ondanks de hoge temperatuur heel veel bezoekeers!

In Zierikzee was het op zaterdag 20 augustus mooi weer, dus ook op Verweven 2022 hadden we in dat opzicht weer geluk. En verder was het weer kleurrijk en gezellig op het Havenplein.

We hebben een heel leuke dag gehad op de Kunstmarkt Schiebroek-Hillegersberg op zaterdag 10 september. De markt maakte deel uit van het Kunstfestival Schiebroek-Hillegersberg en er was veel te doen, zoals workshops voor kinderen en live muziek. En het weer was goed!

De Landelijke Weefdag op op zaterdag 8 oktober, deze keer in Nijkerk, was net als anders weer heel geslaagd en gezellig. Weer veel bekenden gesproken.

Een deel van mijn stand op het Textiel Plus Festival

Op het Textiel Plus Festival heb ik weer drie geweldig leuke dagen meegemaakt! Veel mooie dingen gezien, veel mensen gesproken.