Mijn kraam in de Van Nelle Fabriek

Groot, druk en heel gezellig was de X-Mas Swan Market op zondag 22 december in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Bij ons huis vandaan maar10 minuutjes rijden, dat was wel prettig in de drukke dagen voor de kerst. Wel erg veel kijkers en beduidend minder kopers, maar wel veel belangstellende vragen en mensen die blij waren met hun aankoop. 

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 december was de Kerstmarkt in de Oude Kerk in Naaldwijk weer even sfeervol en gezellig als in voorgaande jaren. Op vrijdag hadden de bezoekers zich een beetje laten weerhouden door de regen, maar op zaterdag werd dat ruimschoots goedgemaakt.

Deze keer niet een foto van mijn kraam, maar van het uitzicht vanuit mijn kraam

Van donderdag 14 t/m zaterdag 16 november stond ik op de Arts & Craftsmarkt van het Textiel Plus Festival in Den Bosch. Een drie dagen durend feest voor textielliefhebbers in de brede zin van het woord. Ik stond op een prachtige plek, met uitzicht op de prachtige inzendingen van de Textiel Plus Wedstrijd. Er was verder ook heel veel moois te zien en te koop, en ik kijk nu al weer uit naar de volgende editie.

Op zaterdag 9 november stond ik op de Landelijke Weefdag van Weefnetwerk, in de Veluwehal in Barneveld. Er was veel moois te koop en te zien, en de demonstraties waren erg interessant, maar op de markt had ik wel wat meer bezoekers verwacht. Wel veel oude bekenden gesproken.

De Nationale Textiel- en Vezelmanifestatie op 28 september in de Grote Kerk in Doesburg was een spetterend feest van kleur, vorm en beweging. Ik heb er een geweldig leuke dag gehad. Ondanks het matige weer waren er veel bezoekers uit alle delen van het land.

Op 15 september stond ik op de Textielmarkt bij het Museum Rijswijk, onderdeel van de Textielbiennale 2019. Zonnig weer en drukbezocht! Bekenden gezien en heel veel zeer belangstellende bezoekers aan mijn kraam op het voorplein gehad.

Kunstmarkt de Bilt, 14 september: een kunstmarkt als onderdeel van een spetterend en drukbezocht festival in een zonnig park. Wat wil je nog meer?

Op de Dorpsstraat in Renkum

Op de Kunst- en Curiosamarkt in Renkum (Gld.) op zaterdag 24 augustus was het druk, gezellig en ook behoorlijk warm!

In het Walkartpark in Zeist

De Walk Art Markt in Zeist is een kunst- en kunstnijverheidsmarkt in het Walkartpark in Zeist, met heel veel kramen, live muziek en een heel gezellige sfeer. Ondanks de harde wind op 10 augustus werd de markt heel druk bezocht.

Zo stond mijn kraam tegenover kasteel Middachten

De boeken- en kunstmarkt bij kasteel Middachten op zondag 14 juli was een gezellige markt op een unieke locatie! En gelukkig werkte het weer redelijk mee deze keer.

Mijn kraam, Weversmarkt Hoorn, 2019

Ondanks de regen op woensdag 10 juli was het op de Weversmarkt in Hoorn net zo druk als in andere jaren, en net zo gezellig. Heel leuk en inspirerend om zoveel te zien en zoveel mensen te spreken, bekenden en onbekenden.

Mijn kraam in de tuin van het Marechausseemuseum

Thuis in Delft was het op zondag 19 mei mistig en koud, maar op de Kunstmarkt in Buren was het een zomerse dag. Altijd een gezellige, mooie en druk bezochte markt met leuk en geïnteresseerd publiek. 

Mijn kraam op de Westland Farm & Country Fair, tegenover het ezelweitje

Op zondag 28 april stond ik op de Westland Farm & Country Fair in Wateringen. Een leuke markt, maar jammer genoeg niet druk bezocht vanwege het matige weer. Gelukkig was het voor mij maar 10 minuutjes rijden van huis.

Mijn stand in de Kruitkamer van Het Arsenaal

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april was het één groot textielfeest in Nieuwpoort, op het Brei- en Haakfestival. Het was voor mij de eerste markt van 2019. Het festival werd druk bezocht, ondanks het koude weer. Gelukkig stond ik binnen, in Het Arsenaal.

Mijn kimono in Lunteren

De expositie “Wereldvrouwen” van Marianne van Gaale in het museum Lunteren, die tot 9 februari 2019 te bezoeken was, is een groot succes geworden. Ook mijn Boro-kimono was, met andere bijzondere kledingstukken, onderdeel van de expositie.