Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Alle textielmarkten, festivals, kunst- en kerstmarkten waar ik in 2020 zou staan, zijn afgelast en/of uitgesteld. Wat we gelukkig nog wel hebben kunnen meemaken was de ONLINE versie van het Textiel Plus Festival van 12 t/m 15 november. Exposities, demonstraties, workshops, webshops etc. Veel, mooi en boeiend!

Het VeelZijdeg Collectief exposeerde van 26 september tot (in principe) 22 november in het Zilvermuseum in Schoonhoven. Helaas moest de tentoonstellling in verband met de coronamaatregelen eerder sluiten. De naam van de expositie ('Boeken vol zilverwerk') was een knipoog naar Kortjakje. De gemaakte werkstukken waren heel gevarieerd en bevatten ‘zilver’ in allerlei vormen. Mijn werk 'Silver Scroll' was er ook te bekijken. Een korte video-impressie van de  expositie is hier te zien.

Bij de expositie werden ook activiteiten georganiseerd; zelf heb ik een lezing verzorgd op zaterdag 10 oktober, onder de titel 'Textielkunst en 30 jaar VeelZijdeg Collectief'.