Mijn sjaals bij Ward's Art

Welkom op de website van Annelies Textile Art!

MARKTEN

Helaas: in verband met de slechte weersverwachting voor zaterdag 17 augustus is Verweven 2019 in Zierikzee afgelast. Misschien komt er nog een herkansing, en anders wordt het volgend jaar...

In elk geval is mijn eerstvolgende markt nu de Kunst- en Curiosamarkt in Renkum (Gld.) op zaterdag 24 augustus. 

Andere markten waar u mij in de komende periode kunt vinden:

Voor meer informatie over deze en andere markten zie de agenda

WEBSHOP

Ondertussen is mijn webshop natuurlijk altijd open, met sjaals, colliers en broches.

Mijn handbeschilderde zijden sjaals zijn ook te koop bij Ward’s Art in Barneveld. Ward’s Art is een mooie, ruime galerie in het centrum van Barneveld. Er zijn schilderijen, sieraden, keramiek en nog meer te zien en te koop van een groot aantal kunstenaars. Ik heb de voorraad net weer ververst! Ook in de online shop van Ward's Art zijn mijn sjaals te vinden.

GEZIEN

In mijn vakantie heb ik het Zeeuws Museum in Middelburg bezocht. Jammer genoeg was de mode-afdeling gesloten, maar ik heb toch veel prachtig textiel gezien. De wandtapijten met zeeslagen tijdens de Tachtigjarige Oorlog waren indrukwekkend. Ook waren er veel voorbeelden van klederdracht en handwerk te zien. Een bezoek waard, al was het alleen al vanwege de mooie locatie in het Abdijcomplex.

In de laatste week van onze vakantie hebben we nog een dagje Amsterdam gedaan. We hebben daar onder meer het Amsterdam Museum bezocht, en daar de tentoonstelling Fashion Statements bekeken. Zes hedendaagse ontwerpers gaan een boeiende dialoog aan met de historische collectie van het museum met mode uit de achttiende en negentiende eeuw. Nog te zien t/m 8 september.

GEDAAN

De laatste tijd heb ik vooral veel sjaals geschilderd met verschillende technieken, en daarnaast ook nog met zijdevezel gewerkt. Het ijsverven, in combinatie met de shibori-techniek, blijft bijzondere resultaten opleveren!

Annelies Verhijde

Ecoprint

De lamp van JacquesODesign met mijn windlichtjes van zijdevezel (klik op "links" voor de website)